Մենք այսօր առողջագիտության խմբով պատրաստեցինք օճառ։
Մեզ անրաժեշտ էին կաղապարներ մենք վերցրել էինք արջուկի տեսքով, հետո մեզ պետք էր օճառի հումք, բուրավետուցիչ մենք վերցրել էինք ելակի հոտով,նուշի յուղ, ներկ և բաժակներ։Օճառի հումքը նախ պետք է միկռոալիքային վառարանում տաքացնենք այնքան, որ մոտենա եռման աստիճանի, սակայն չպետք է պղպջակներ առաջանա, քանի որ եթե պղպջակներ առաջանա շատ դժվար կամ ընդանրապես չենք կարողանա հանել օճառի միջից։ Մինջև եռացած օճառի հումքը լցնելը, կաղապարները պետք է աղտահանել սպիրտով, որպեսզի հեշտ հանենք կաղապարի միջից։ Այնուհետև տաքացած օճառի հումքին խառնում ենք գունանյութը, և դնում ենք ոչ տաք, ոչ էլ սառը տեղում։ Մենք արդեն առողջագետիկներ ենք։